Over KidzKlix

Doelstelling van Stichting KidzKlix

De doelstelling van Stichting KidzKlix is het in contact brengen van kinderen met de natuur. Door het gebruik van een camera focussen de kinderen zich meer op die natuur, waardoor de natuurbeleving wordt versterkt. Onze overtuiging is dat kinderen die mooie natuurervaringen beleven, later zorgvuldiger met de natuur omgaan. De stichting heeft geen winstoogmerk.

   

Contactgegevens

Stichting KidzKlix
Wildforsterweg 10-1
3881 NJ  Putten
0577 41 30 08
www.kidzklix.nl
hetklikt@kidzklix.nl
KvK 54428157
RSIN / fiscaal nummer 8513.01.320
Triodos Bank NL39TRIO0254669441

 

 

 

Bestuursleden van Stichting KidzKlix

Voorzitter; Mark ten Ham

Mijn naam is Mark ten Ham en ik ben 43 jaar. In mijn werk als kwaliteitsmanager heb ik veel te maken met allerlei wet en regelgeving. Daarnaast creëer, ontwikkel en monitor ik verschillende processen binnen het bedrijfsleven. Ik motiveer en begeleid de mensen bij de uitvoering van deze processen. Ook het uitvoeren van evaluaties zijn hierbij van belang. Mijn opgedane vaardigheden zal ik goed kunnen inzetten bij KidzKlix. Het monitoren en evalueren van processen en het houden van overzicht middels de helikopter view in mijn rol als voorzitter.

Penningmeester; Angela Cozijnsen

Mijn naam is Angela Cozijnsen en ik ben 40 jaar. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, Raven (jongen, 11 jaar) en Kaya (meisje, 8 jaar). Na een loopbaan van 20 jaar in het basisonderwijs van leerkracht, intern begeleider tot schooldirecteur ben ik verder gegaan als zzp-er. Op deze wijze kan ik er meer voor mijn kinderen zijn. Mijn dochtertje heeft het 22q11 deletie syndroom. Daarnaast doe ik waar ik plezier aan beleef. Het geven van huiswerkbegeleiding, het restylen van meubels en sinds ruim een jaar ook KidzKlix. Kinderen plezier laten beleven, zich laten verwonderen en het geven van succes ervaringen zijn mijn doel en passie. Deze passie kan ik bij KidzKlix tot uiting brengen.

Secretaris; Saskia Henken

Ik ben Saskia Henken en 50 jaar. Ik ben al meer dan 30 jaar werkzaam in de GGZ. In die jaren heb ik meerdere functies gehad. Begonnen als leerling Z-verpleegkundige en daarna 15 jaar afdelingshoofd geweest. Waarbij ik vergaderingen voorzat en eindverantwoordelijke was. Daarna heb ik 15 jaar op een logeerhuis gewerkt. Op dit moment werk ik als begeleider op een groep met kinderen met hechtingsproblematiek en kinderen met adhd en/of autisme. Ik probeer daarbij het kind zoveel mogelijk uitdagingen aan te bieden, en ze zo zelfstandig mogelijk te houden. De natuur in en daar lekker je gang gaan is daarbij een mooie beleving voor deze doelgroep. Daarom spreekt KidzKlix me zo aan. Ook voor deze doelgroepen is dit een enorm geschikte en leuke activiteit. Ik ga met enthousiasme als secretaris voor KidzKlix aan de gang.

Bestuurslid; Elly van Geest

Mijn naam is Elly van Geest, bouwjaar 1961 en ik woon in Putten. Als raadslid in Putten en als secretaris van het Waterschap heb ik enige bestuurlijke ervaring opgedaan. Van huis uit ben ik biologe en ik heb me gespecialiseerd in natuur- en kunsteducatie. KidzKlix is hier een mooie mix van. Iedere keer verwonder ik me weer wat een schitterende foto’s de kinderen in de natuur hebben gemaakt. Zij kijken heel anders dan volwassenen. Het format van KidzKlix is in de afgelopen jaren steeds meer verfijnd en staat als een huis. Enthousiaste kinderen, ouders, begeleiders… wat wil je nog meer? Mijn kennis en ervaring plus organisatietalent zal ik graag in het bestuur inbrengen.

Workshopcoördinator; Bart Stornebrink, bart@kidzklix.nl, 0653384575

Mijn naam is Bart Stornebrink en ik ben 58 jaar. Mede oprichter van Stichting KidzKlix. Vader van Milan en Nina. Al meer dan dertig jaar ben ik als zelfstandig ondernemer actief geweest in de marketingcommunicatie. In 2010 heb ik het roer volledig omgegooid en ben ik als fotograaf en tekstschrijver aan de slag gegaan. Ik heb toen ook het mooie van les geven ontdekt. Volwassenen en kinderen doceren in de fotografie vind ik het leukste dat er is. En mijn liefde voor de natuur komt daarin goed van pas. Bij KidzKlix regel ik de zaken vooral voor de schermen. Mijn passie is het laten glunderen van kinderen in de Nederlandse natuur, om ze zo de liefde daarvoor bij te brengen. Zodat ze later als ze zelf vader of moeder zijn, dat respect voor de leefomgeving aan hun eigen kinderen doorgeven.

Plannen

Bekijk hier het beleidsplan
Bekijk hier het jaarplan 2018

Statuten

Bekijk hier de statuten van Stichting KidzKlix

Huishoudelijk reglement

Bekijk hier het huishoudelijk reglement

Beloningsbeleid

Bekijk hier het beloningsbeleid

Financiële verantwoording

Bekijk hier de begroting 2018
Bekijk hier het financieel jaaroverzicht 2017
Bekijk hier het financieel jaaroverzicht 2016
Bekijk hier het financieel jaaroverzicht 2015

Activiteitenoverzichten

Activiteitenoverzicht 2017
Activiteitenoverzicht 2016
Activiteitenoverzicht 2015
Activiteitenoverzicht 2014