Complimentjes

KidzKlix hoort zo vaak goeie reacties op de workshops, dat we na 10 jaar hard werken maar eens besloten hebben die met jullie te delen.

Wij zijn heel erg tevreden over de workshop van KidzKlix die wij mochten ontvangen voor onze groepen 5 tot en met 8. Van tevoren was er een duidelijke presentatie over wat onze leerlingen konden verwachten. Dit werd ingeleid met een Kahoot! Natuurquiz. Erg doeltreffend voor onze doelgroep. Het niveau van de workshop sloot goed aan bij onze leerlingen. Onze kinderen zijn zich nog bewuster geworden van hoe om te gaan met de natuur, dat je kleine beestjes, plantjes en bloemetjes zeker ook moet waarderen, dat je ver weg en om je heen kunt kijken, maar ook dat je voor je kunt kijken en van dichtbij. Dan zie je ook heel veel om je heen gebeuren. De workshopleiders benaderden de kinderen op de juiste manier, ze pasten hun communicatie aan en waren erg vriendelijk. Het heeft zeker een toegevoegde waarde gehad aan het omgaan met de natuur en het leven buiten! 
Onze kinderen hebben genoten van de workshopmiddag en wij als leerkrachten hebben weer van hen genoten. Het was een hele leerzame en leuke dag. Wij zijn erg tevreden!


Juf Marlies, Het Avontuur, Zwolle

Op dinsdag 5 april (5a) en donderdag 7 april (5b) hebben wij een Workshop natuurfotografie gehad van KidzKlix. We begonnen rond 9 uur met informatie en een Kahoot! over de natuur. We merken dat de kinderen al aardig wat wisten, dus dat doen wij goed als Biologie Plusschool! De kinderen hadden een goede uitleg gekregen over het omgaan met de camera’s en toen konden we aan de wandel. We hebben verderop in de wijk een mooi natuurgebied. Daar wilden we naar toelopen, maar de kinderen hebben onderweg daar naartoe ook al ontzettend veel foto’s gemaakt. Onze wijk staat bekend als de groenste wijk van Zwolle en dat was te merken. Omdat het die week flink geregend had, hebben de kinderen foto’s kunnen maken van druppels aan bloemen en een aantal slakken die uit hun huisje waren gekropen. Gelukkig was het droog toen wij buiten waren! FotoBart heeft onderweg veel leuke dingen verteld aan de kinderen en ook nog een groepsfoto genomen. Na de middagpauze zijn de 20 beste foto’s gepresenteerd. Ze zijn ontzettend mooi geworden. We hebben 13 april een natuurmarkt gehad waar ouders konden komen kijken. Daar hebben we de foto’s tentoongesteld, zodat iedereen ze kon bekijken. Een ontzettend leuk middag die zeker voor herhaling vatbaar is!

Juf Marah, De Werkschuit, Zwolle