Wil je ons helpen?

KidzKlix lesboek

Speciaal voor kinderen van 7 tot 13 jaar heeft FotoBart en heel mooi en leerzaam cursusboek geschreven, geïllustreerd met prachtige natuurfoto’s gemaakt door kinderen. Hij legt de basistechnieken van de fotografie duidelijk uit en geeft heel veel goeie tips. Als je dit boek aanschaft voor de prijs van € 19,95 (plus € 5,00 verzendkosten), dan steun je tevens het werk van KidzKlix. Het is een hardcover uitvoering, 23 x 23 cm en heeft 88 pagina’s binnenwerk. Bestel hem hier middels onderstaand formulier.

 

 

Totaal: € -

KidzKlix fotograaf worden?

Ben jij een jonge enthousiaste fotograaf, die veel weet van de natuur en het ontzettend leuk vindt om dit over te brengen op kinderen van 7 tot 13 jaar oud? En zou je graag workshops willen geven voor Stichting KidzKlix?

KidzKlix stelt een aantal voorwaarden aan het kunnen deelnemen als zelfstandig opererend fotograaf;
  • Je moet redelijke foto’s kunnen maken en goed uitleg kunnen geven hoe met een (simpele) camera om te gaan om vooral scherpe foto’s te kunnen maken.
  • Je moet voldoende verstand hebben van de Nederlandse natuur en over diverse natuurvondsten een kort weetje kunnen vertellen.
  • Je hebt ervaring of aanleg om met kinderen van 7 tot 13 jaar soepel, maar toch ook met overwicht om te kunnen gaan en je kennis op een enthousiaste manier over te dragen.
  • Je bent een netwerker en treedt uit naam van KidzKlix op als vertegenwoordiger.
  • Je kunt een workshop van A tot Z zelfstandig uitvoeren, eventueel samen met een collega fotograaf. Goede kennis van fotobehandeling op een laptop is een vereiste.
 
KidzKlix levert de cameraatjes, eventueel een laptop en overig materiaal en doet de organisatie en administratie. Tevens wordt je begeleid en opgeleid daar waar nodig. Lees verder of jij past in ons profiel en neem contact op met Bart Stornebrink; 06 53384575, of stuur hem een e-mail bart@kidzklix.nl
 

   

Partners en sponsoren

De stichting werkt onder andere samen met natuurorganisaties om op die manier het bezoek aan natuurgebieden te bevorderen. In deze samenwerking staat natuur- en milieueducatie centraal. Ons gemeenschappelijk doel is een nieuwe generatie een groter verantwoordelijkheidsgevoel voor onze aarde bij te brengen. En wij kunnen natuurlijk niet bestaan zonder sponsoren.

Meer informatie over onze partners en wat ze voor ons betekenen vind je hier.

Fondsen en subsidies

Wie een goed doel steunt, draagt bij aan een betere samenleving. Het laat zien waar je als bedrijf, organisatie of stichting voor staat en inspireert medewerkers en klanten. KidzKlix heeft veel verschillende activiteiten. Er is dus altijd wel een project dat aansluit bij de wensen of doelstellingen van een bedrijf, stichting of vermogensfonds.

Meer weten? Neem dan contact op met onze fondsenwerver Angela ten Ham; 06 16982556, of stuur haar een e-mail angela@kidzklix.nl

Schenkingen en donaties

Draag je KidzKlix een warm hart toe en wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij! Om onze workshops aan te kunnen bieden aan kinderen met een beperking of aan de steeds groter wordende groep kansarme jongeren zijn wij afhankelijk van uw steun. U kunt uw gift, schenking of donatie overmaken op NL39TRIO0254669441 t.n.v. Stichting KidzKlix.

ANBI status

Stichting KidzKlix heeft van de belastingdienst de ANBI erkenning gekregen. Deze erkenning (Algemeen Nut Beoogde Instelling) houdt in dat u giften, die u aan een instelling met deze erkenning geeft, als aftrekpost opgegeven kunnen worden bij uw belastingaangifte. U kunt meer informatie lezen op http://www.anbi.nl of http://www.belastingdienst.nl/particulier/giften
Lees wat u moet doen voor onze beide voordelen op onze informatiepagina. Daar kunt u ook de formulieren downloaden.

Downloads

Klik hier om onze folder te downloaden

Klik op het logo en sla de afbeelding op.