Veluwse Fotodagen 24 en 25 mei 2014

De Veluwse Fotodagen stonden geheel in het teken van natuur en fotografie. Ook KidzKlix was erbij. Er kwamen dan ook veel kinderen die mee wilden doen met de gratis natuurfotoworkshop, waarmee ze ook leuke prijzen kunnen winnen, zoals een gratis KidzKlix workshop voor 12 personen!

Het enthousiasme van de kinderen was groot. 55 kinderen hebben uiteindelijk deelgenomen. Rondom het bijzondere, voormalige PTT-zendgebouw in Radio Kootwijk verkenden de kinderen met een camera de uitgestrekte heidevelden. Wat was er veel te zien, te beleven en te fotograferen!
Onder het gezang van de koekoek, veldleeuwerik, vink en graspieper vonden ze van alles. Grote harige rupsen, rode bosmieren, kevers, hooibeestjes, vuurvlinders, St.Jansvlinders en onder een stapel boomstammen een konijnenhol. De tocht eindigde op het Kootwijkerzand, een uitgestrekt stuifzandgebied. Ook op de zandheuvels was van alles te ontdekken. Verweerde takken en stronken van de grove den, geven prachtige structuren en zelfs een bastaardzandkever werd gevonden. Alles werd laaiend enthousiast gefotografeerd. Wat is een uur dan snel om! Graag hadden de kinderen langer willen blijven. De natuur is ook zo inspirerend. Veel kinderen zijn daarom nog een keer meegegaan. Wat hebben ze genoten! De sfeerbeelden staan op deze pagina. De foto’s die gaan meedingen naar de geweldige prijzen staan hier. Update: Ilse heeft de wedstrijd gewonnen. Gefeliciteerd Ilse! De winnaars van de prijzen zijn op de hoogte gesteld! We danken alle andere kinderen voor het inzenden van hun mooie foto’s.

Ilse is de terecht winnaar!
In het kleine bosje zat een zandhagedis. Die willen we allemaal wel op de foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.