KidKlix actief op twee evenementen!

Dit weekend (24 en 25 mei 2014) zijn we te vinden op twee prachtige evenementen! We geven op beide evenementen ‘gratis’ natuurfotoworkshops van ongeveer een uur. Er zijn voor de mooiste foto’s weer prachtige prijzen te winnen. Jullie komen toch ook!

Op 24 mei staan we op het openingsfestijn van de Stille Vallei nabij Zeewolde. Je kunt je inschrijven in de stand van CameraNu.nl op de parkeerplaats! Naast KidzKlix zijn er nog meer leuke kinderactiviteiten. Er is een o.a. een kidsrun en theatergezelschap Groen Gras treedt op met een geweldige voorstelling. Kijk hier voor meer informatie!

Op 24 en 25 mei staan we op de Veluwse Fotodagen bij het zendgebouw van Radio Kootwijk. Ook hier is er voor de kinderen van alles te doen. Naast onze natuurfotoworkshops, is de schaapherder aanwezig, kunnen kinderen vilten en zijn er tal van leuke demonstraties. Klik hier voor meer informatie!

We zien jullie graag op een van deze evenementen. Kun je dit weekend niet? Kom dan op 1 juni naar het bezoekerscentrum de Trekvogel bij het Blocq van Kuffeler in Almere. Meld je aan in de stand van CameraNu.nl! Meer informatie? Klik hier!

Welk kind wil nou niet de natuur in? Kom ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.