Dukdalf fotografeert in de OVP

Sportief op de fiets was groep 8 van de Dukdalf al om 9.00 uur bij de Oostvaarders. De mist was aan het optrekken en er kwam een bijna strakblauwe hemel te voorschijn. Na een korte quiz ‘Wat is een Dukdalf en welke natuur zie je hier op de gevoelige plaat’, werd de werking van de camera uitgelegd. De selfie werd gemaakt en de groep werd in 2-en gesplitst.

De natuur in met FotoPatje en FotoElly. Er werd van alles gespot; zelf een nest zandmuizen en een heel bijzondere kever. Oh ja en de wespenspin. Na anderhalf uur natuurverwondering werden de camera’s ingeleverd en konden we uit de grote hoeveelheid foto’s een top 20 samenstellen. De door de kinderen zelf gekozen winnende foto was een klaverbloem. Vind jij die ook de mooiste? De winnaar deelde de prijs met de hele klas en tevreden fietste groep 8 terug naar school.

Deze keer nou eens niet de uitslag van de jury, maar de persoonlijke voorkeur van FotoPatje en FotoElly. Ook wel eens leerzaam voor de kinderen wat volwassen fotografen nou een topbeeld vinden. En dit zijn er drie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.