Particulieren

Ouder en kind workshop

KidzKlix is er vooral voor groepen. Het geven van particuliere workshops vergt een hele organisatie. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met een echte specialist voor de ouder en kind workshops. Bart Stornebrink geeft deze al vele jaren. Op drie vaste data in het jaar organiseert KidzKlix samen met hem de ouder/kind (opa/oma/oom/tante/verzorgende) fotoworkshop tegen een speciaal KidzKlix tarief. Een mooie gelegenheid om samen met uw (klein)zoon of (klein)dochter te gaan fotograferen in de natuur. Dat mag met de eigen camera zijn, maar uiteraard stellen wij ook cameraatjes ter beschikking. De workshop is voor ieder niveau geschikt. De leeftijd van het kind is 8 t/m 14 jaar.

   

We starten met een korte presentatie van mooie natuurfoto’s om jullie warm te maken voor de workshop. Jullie mogen zeggen wat je herkent en we vertellen er wat leerzame weetjes over.

Dan delen we de leencameraatjes uit en leggen kort uit hoe ze werken. Niet te technisch, want het zijn zeer gebruiksvriendelijke camera’s van het merk Nikon. De deelnemers maken een selfie, zodat de gemaakte foto’s zijn te koppelen aan de fotograaf.

Daarna trekken we het natuurgebied in. We gaan zo’n twee uur de mooiste foto’s maken van alles wat we vinden. De fotograaf vertelt interessante natuurweetjes en legt je uit hoe je daar een spannende foto van kunt maken.

Na het fotorondje gaan we terug naar de binnen locatie waar de cameraatjes worden ingeleverd. De deelnemers nuttigen wat lekkers en doen zo’n 45 minuten even wat voor zichzelf. De fotograaf selecteert in de tussentijd ter plaatse de mooiste foto’s uit en presenteert die op een beamer of tv-scherm en legt uit waarom dat mooie foto’s zijn. De deelnemers mogen de mooiste foto van de dag kiezen en de winnaar krijgt een leuke attentie.

Naderhand mailt de fotograaf de fotoselectie, de selfies en een professionele fotoreportage die de KidzKlix fotograaf van deze middag heeft gemaakt naar de deelnemers.

Hoe ziet deze workshop eruit?

13:00 uur tot 13:30 uur presentatie en uitleg aan de deelnemers, cameraatjes uitdelen
13:30 uur tot 15:30 uur fotograferen in het veld
15:30 uur tot 16.15 uur fotoselectie door de fotograaf (pauze)
16:15 uur tot 16:45 uur fotobespreking en jurering door de deelnemers
16.45 uur tot 17.00 uur prijsuitreiking en einde workshop

Data en locaties

Zondag 5 mei, ’t Bûtefjild, Veenwouden, Friesland
Zondag 21 juli, Het Groene Huis, Amersfoort
Zondag 20 oktober, Landgoed Schovenhorst, Putten

Tarieven

Prijs per deelnemend duo is € 95,00. Dit is inclusief locatiehuur, koffie, thee, fris, iets lekkers en een leuke attentie voor de winnaar van de dag. Minimaal aantal deelnemers is 6 (3 duo’s), maximaal aantal is 12 (6 duo’s).

Contact

Wilt u een privé ouder en kind workshop, kijkt u dan op de site van Bart en neem rechtstreeks contact op met hem; http://bartfotografie.eu/ouder-en-kind
Als u interesse heeft in een ouder/kind workshop op een van bovenstaande vaste data, stuur dan het contactformulier op, of bel met Bart Stornebrink, 0653384575.